Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Αφιερωμένη η πρόκριση στους 50 ηρωικούς φιλάθλους μας»

Στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ισπανία για να ενισχύσουν την ομάδα στη ρεβάνς με την Τερουέλ, αφιέρωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Στους λιγοστούς και «ηρωικούς», όπως τους χαρακτήρισε, φίλους του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στην Ισπανία για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στη ρεβάνς με την Τερουέλ, αφιέρωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Έδειξε τη χαρά του μάλιστα, που η ομάδα θα έχει δική της κερκίδα και στην Άγκυρα στον ημιτελικό με τη Χάλκμπανκ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε δήλωση στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη pao1908 και τόνισε: «Πήραμε μια πολύ μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι παρά το σκορ του πρώτου αγώνα. Ξέρουμε από την εμπειρία μας ότι οι Ισπανοί μεταμορφώνονται στην έδρα τους και δυναμώνουν. Ξεκινήσαμε νευρικά το παιχνίδι και ψάχναμε κατά την διάρκεια των σετ να βελτιωθούμε. Ωστόσο το πνεύμα μας αποδείχτηκε και πάλι ότι δεν μας εγκαταλείπει ποτέ. Όλη η ομάδα θέλει να αφιερώσει ιδιαιτέρως την πρόκριση στους 50 ηρωικούς φιλάθλους μας που μας έσπρωχναν επί δύο ώρες για να πάρουμε την πρόκριση. Και τώρα θα έχουμε μια ολόκληρη πράσινη κερκίδα στην Άγκυρα για το επόμενο ματς».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News