Βόλεϊ Challenge Cup ανδρών: Ο Φραγκάκης διαιτητεύει στον 1ο τελικό
Μία ακόμα σημαντική διάκριση για την ελληνική διαιτησία στο πρόσωπο του Νίκου Φραγκάκη, ο οποίος θα είναι πρώτος διαιτητής στον πρώτο τελικό του Challenge Cup ανδρών Χάλκμπανκ-Ναρμπόν.
Η αναγνώριση του Έλληνα διαιτητή βόλεϊ στο εξωτερικό είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τούς εμπιστεύεται συνεχώς σε αγώνες διασυλλογικών Κυπέλλων.
Μία ακόμη σημαντική διάκριση για την ελληνική διαιτησία λοιπόν, έρχεται τώρα σε τελικό στο πρόσωπο του Νίκου Φραγκάκη.
Ο διεθνής Έλληνας ρέφερι ορίστηκε από την CEV ως ο πρώτος διαιτητής στον πρώτο τελικό του Challenge Cup με αντιπάλους την τουρκική Χαλκμπανκ και τη γαλλική Ναρμπόν που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης 15/3 στο Baskent Hall της Άγκυρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
