Βόλεϊ Challenge Cup ανδρών: Ο Φραγκάκης διαιτητεύει στον 1ο τελικό
Μία ακόμα σημαντική διάκριση για την ελληνική διαιτησία στο πρόσωπο του Νίκου Φραγκάκη, ο οποίος θα είναι πρώτος διαιτητής στον πρώτο τελικό του Challenge Cup ανδρών Χάλκμπανκ-Ναρμπόν.
Η αναγνώριση του Έλληνα διαιτητή βόλεϊ στο εξωτερικό είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τούς εμπιστεύεται συνεχώς σε αγώνες διασυλλογικών Κυπέλλων.
Μία ακόμη σημαντική διάκριση για την ελληνική διαιτησία λοιπόν, έρχεται τώρα σε τελικό στο πρόσωπο του Νίκου Φραγκάκη.
Ο διεθνής Έλληνας ρέφερι ορίστηκε από την CEV ως ο πρώτος διαιτητής στον πρώτο τελικό του Challenge Cup με αντιπάλους την τουρκική Χαλκμπανκ και τη γαλλική Ναρμπόν που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης 15/3 στο Baskent Hall της Άγκυρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η αλλαγή του Ποντένσε και η πρώτη κουβέντα για την αγορά
- Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από καρδιάς: «Ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις μου»
- Λεβαδειακός-ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό οι αλύγιστοι Κρητικοί των 10 παικτών!
- Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για γκολ - Καλή επιτυχία στον ΟΦΗ στον τελικό»
- Κόντης: «Αξίζαμε την πρόκριση - Θα δώσουμε τα πάντα στον τελικό για να σηκώσουμε την κούπα»
