Ολυμπιακός μεταγραφές: Το παρασκήνιο με την ομάδα που φλερτάρει τον Χουάνγκ!

Ινμπόμ Χουάνγκ
eurokinissi

Το ενδιαφέρον της Αταλάντα για τον Ινμπομ Χουάνγκ που ακόμα νομίζει πως θα ξεμπερδέψει εύκολα.

Ο Ινμπομ Χουάνγκ όχι μόνο έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον Ολυμπιακό και το συμβόλαιό του, αλλά φαίνεται πως είναι έτοιμος να παίξει στο Καμπιονάτο.

Θυμίζουμε πως η κίνηση του να φύγει από την ομάδα χωρίς να προειδοποιήσει, απαιτώντας μεταγραφή έφερε τη δικαιολογημένη και αναμενόμενη οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ένας Τούρκος δικηγόρος είναι πλέον ο εκπρόσωπος του οδηγώντας τον Χουάνγκ σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, προφανώς επειδή του φούσκωσε τα μυαλά, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν την οργή τους και δεν έχουν διάθεση να κάνουν πίσω.

Οι Ιταλοί, από την πλευρά τους, αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από την Αταλάντα και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα φαίνεται πως είναι σοβαρό.

Η Αταλάντα, βέβαια, δεν μπορεί να κάνει κάτι αν δεν δει πρώτα πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα ανάμεσα στον παίκτη και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει έτσι όπερ σημαίνει αν η Αταλάντα τον θέλει τότε πρέπει να καταθέσει πρόταση στους Πειραιώτες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News