ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος «αδειάζει» (και) τον Πογέτ, αλλά δεν το... φωνάζει!

EUROKINISSI

Ο Τάκης Μπαλτάκος ξεπέρασε ακόμη μια φορά τον εαυτό του, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς, να εννοηθεί πως διαφωνεί (!) με τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ – Μια μέρα πριν είχε βγάλει στη σέντρα Φύσσα και Κωνσταντινίδη – Τους έχει… δώσει όλους για να μην πάρει ο ίδιος ούτε μία ευθύνη!

ΕΠΟ και Εθνική ομάδα δε διανύουν και τις καλύτερες μέρες τους, όπως έχετε καταλάβει. Αποκορύφωνμα η αδιανόητη γκάφα της Ομοσπονδίας με τις κίτρινες κάρτες τεσσάρων ποδοσφαιριστών, που μας έκανε ρεζίλι και ανέδειξαν την ασχετοσύνη των επικεφαλής ακόμα και στα βασικά.

Ο Τάκης Μπαλτάκος προσπαθεί να περάσει στο «ντούκου» το συγκεκριμένο θέμα, θεωρώντας πως δεν είχε συνέπειες για την ομάδα (!), ενώ εσχάτως διαβάσαμε και διαπιστώσαμε πως έχει συγκεκριμένη άποψη για το περίφημο θέμα των κλήσεων από τον Γκουστάβο Πογέτ και είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει διαφωνία.

«Έχω προσωπική άποψη για τις προσκλήσεις και δεν μπορώ να την πω γιατί δεν θέλω να διαταράξω το κλίμα της εθνικής ομάδας», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σε σταθμό της Θεσσαλονίκης, δείχνοντας πως διαφωνεί με τις αποφάσεις του ομοσπονδιακού προπονητή.

«Έχω κάνω συζήτηση αλλά δεν είναι ανακοινώσιμη δημόσια, είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε τις αποφάσεις του προπονητή και κρίνεται από το αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Μπαλτάκος δείχνοντας ότι ο ίδιος και φυσικά η ΕΠΟ κάνουν… τα στραβά μάτια με τον Πογέτ και περιμένουν το φινάλε για να κάνουν ταμείο. Βέβαια, δεν λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τι θα γίνει αν στο φινάλε το… τρένο για το Euro 2024 έχει χαθεί. Θα «κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα;».

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Τάκης Μπαλτάκος έχει συγκεκριμένες απόψεις για τις κλήσεις στην Εθνική και αυτές διαφέρουν από του Πογέτ. Αλλιώς θα έβγαινε να τον υπερασπιστεί. Είδατε εσείς να γίνεται κάτι τέτοιο; «Εχω προσωπική άποψη και δεν μπορώ να την πω γιατί δεν θέλω να διαταράξω το κλίμα», είναι έμμεση παραδοχή πως το «γυαλί» ραγίζει. «Μιά φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει το γυαλί, η αγάπη μας να σβήσει και να λιώσει σαν κερί», που τραγουδούσε ο αείμνηστος Γιάννης Πουλόπουλος.

Οσον αφορά στη γκάφα με τις κίτρινες κάρτες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ συνεχίζει τα… δικά του, θεωρώντας ότι δεν έγινε και τίποτα, μη έχοντας αντιληφθεί πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να στερηθεί ο Πογέτ σημαντικούς παίκτες στο κρίσιμο και μεγάλο παιχνίδι με τους Ολλανδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επιβεβαιώνει, δηλαδή, την ασχετοσύνη στην Ομοσπονδία και πλέον το ερώτημα «άσχετοι ή επικίνδυνοι» γίνεται ρητορικό…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News