Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Η απόφαση για τον Σολμπάκεν

Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Η απόφαση για τον Σολμπάκεν

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ του τον Ιανουάριο μετά την αξιολόγηση από τους Καρβαλιάλ, Άλβες με τον Όλα Σολμπάκεν να είναι ένας μεγάλο ζήτημα.

Ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγή στο ποδοσφαιρικό του μοντέλο και από το ισπανικό με τους Μαρτίνεθ, Κορδόν, πήγε στο πορτογαλικό με τους Κάρλος Κάρβαλιάλ, Πέδρο Άλβες.

Νέος τεχνικός λοιπόν ο Κάρλος Καρβαλιάλ, αλλά και νέος αθλητικός διευθυντής ο Πέδρο Άλβες. Ο Ολυμπιακός άλλαξε και θα συνεχίσει να αλλάζει. Καθώς υπάρχει μερικά θέματα στο ρόστερ του, με ένα από αυτά να είναι ο Όλα Σολμπάκεν.

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν μάχη το καλοκαίρι για να πείσουν τον Σολμπάκεν να έρθει στην Ελλάδα. Πήραν τον Νορβηγό δανεικό από την Ρόμα, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι στο 1.500.000 ευρώ, με βάση τα όσα λένε στην Ιταλία.

Ωστόσο δεν έχουν πάρει τίποτα από τον διεθνή εξτρέμ. Φάνηκε πως ήταν από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που δεν κατάφερε να κερδίσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Οι Κάρλος Καρβαλιάλ, Πέδρο Άλβες δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους καθώς είναι νωρίς για τους ίδιους. Δεν έχουν όμως και πολύ χρόνο. Σίγουρα θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες ο Σολμπάκεν και τον Ιανουάριο θα φανεί τι θα γίνει.

Θα πρέπει και ο ίδιος να δείξει πως θέλει να μείνει στην ομάδα. Πλέον υπάρχει νέος προπονητής και καλείται να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Αναμονή λοιπόν έως τις πρώτες 15 ημέρες του νέου έτους…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News