Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Κάτι τρέχει με τον Σένκεφελντ
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν είναι από τους παίκτες που κέρδισε με την πρώτη ο Φατίχ Τερίμ και υπάρχει ήδη ένα ζήτημα!
Ο Παναθηναϊκός έχει περάσει στην εποχή του Φατίχ Τερίμ κάνοντας και δυνατές μεταγραφές για να τον στηρίξει στην μάχη του τίτλου.
Βέβαια δεν θα είναι όλα ρόδινα για τον Φατίχ Τερίμ. Γιατί δεν κέρδισε όλους τους παίκτες με το καλημέρα. Για την ακρίβεια ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι η μια ηχηρή απουσία από την ενδεκάδα και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε ένα ζήτημα.
Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έχει ένα από τα βαριά συμβόλαια. Με τον Τερίμ ωστόσο δεν ξεκίνησε καλά ενώ είναι και αρχηγός. Μόλις 15 λεπτά έπαιξε στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Δεν έπαιξε με ΑΕΚ, ούτε με Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλήμα. Δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Κι όλα αυτά ενώ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Ο Φατίχ Τερίμ δείχνει να θέλει κάτι διαφορετικό στα στόπερ. Θέλει να υπάρχει ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας και ο Σένκεφελντ δεν την έχει.
Η απουσία του από την ενδεκάδα είναι ηχηρή ενώ είναι και αρχηγός. Ο ίδιος δεν το έχει δει με καλό μάτι όλο αυτό. Θα περιμένει βέβαια και τα επόμενα παιχνίδια πριν εκφράσει και επίσημα τα παράπονα του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
