Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το νέο συμβόλαιο του Ιωαννίδη - Πότε θα πέσουν οι υπογραφές

Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το νέο συμβόλαιο του Ιωαννίδη - Πότε θα πέσουν οι υπογραφές

Ο Παναθηναϊκός επισπεύδει τις διαδικασίες για το νέο συμβόλαιο του Φώτη Ιωαννίδη και όλα δείχνουν να είναι έτοιμα για να περάσει από τα γραφεία και να το υπογράψει.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε για τα καλά στο κόλπο του τίτλου μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, στην οποία ο Φώτης Ιωαννίδης έβαλε την υπογραφή του.

Η ΑΕΚ μπορεί να προηγήθηκε στη Λεωφόρο, αλλά ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε… όργια και με την τρομερή του εμφάνιση ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε την κατάσταση για να πάρει τη νίκη με 2-1.

Διανύει μια εξαιρετική σεζόν ο 24χρονος επιθετικός έχοντας βάλει 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Οι επιδόσεις του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να θωρακίσει την επένδυση που έχει κάνει με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός και το νέο συμβόλαιο του Ιωαννίδη

Είναι όλα σχεδόν έτοιμα για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους του είναι στην τελική ευθεία. Δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και πιο επίσημα νέα!

Στην παρούσα φάση το συμβόλαιο του Ιωαννίδη με τον Παναθηναϊκό έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027. Οι ετήσιες απολαβές του είναι κοντά στις 500.000 ευρώ.

Με τις επαφές που έχουν γίνει για το νέο συμβόλαιο, οι ετήσιες απολαβές του 24χρονου επιθετικού αναμένεται να πάνε κοντά στο 1.200.000 ευρώ. Παράλληλα θα επεκταθεί το συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.

Το μέλλον του Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ιωαννίδη, στην παρούσα φάση δεν σκέφτεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Θέλει να μείνει ένα ακόμα χρόνο για να βελτιωθεί περισσότερο και να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει κι άλλους τίτλους. Εκτός φυσικά αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό. Παράλληλα και ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, τουλάχιστον, το καλοκαίρι που έρχεται.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News