ΑΕΚ: Ασχολιόταν με το Μαρκόπουλο ο Μελισσανίδης κι έχασε το πρωτάθλημα!

ΑΕΚ: Ασχολιόταν με το Μαρκόπουλο ο Μελισσανίδης κι έχασε το πρωτάθλημα!

Ο «τρελός του χωριού» της Sportday αναφέρεται στην ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναφορικά με την απώλεια του τίτλου στο πρωτάθλημα

Πέρασα απ’ τα Φιλαδέλφεια προχθές το μεσημέρι. Είδα πολύ κόσμο που πήγε στα καφέ και στα μαγαζιά της περιοχής για φαγητό με πολλές ελπίδες ότι ο Αρης θα φρέναρε τον ΠΑΟΚ. Ηταν κι εκείνη η επίσκεψη του Μελισσανίδη στη Σαλονίκη που έμοιαζε για τους οπαδούς ως μήνυμα ότι επιτέλους το αφεντικό της ΑΕΚ ασχολείται με την ομάδα.

Οτι άφησε προσωρινά το Μαρκόπουλο (την έκταση του ιππόδρομου) και ασχολήθηκε με την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου. Το αποτέλεσμα στου Χαριλάου, βέβαια, δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι ΑΕΚτζήδες. Σε ένα-δύο που με κέρασαν σουβλάκια, τους είπα ότι μέχρι προχθές το πρωί έβλεπα ισοπαλία στη Σαλονίκη, αλλά έπειτα απ’ την ενέργεια της ΠΑΕ Αρης να ακυρώσει κάποια εισιτήρια , του ς εξήγησα ότι « κλεί – δωσε» το «διπλό».

Στον Θοδωράκη, άλλωστε, ποιος μπορεί να ’χει εμπιστοσύνη; Αφού και ο ίδιος όταν ξυπνάει το πρωί, κοιτάζεται στον καθρέφτη για να διαπιστώσει αν είναι ολόκληρος επειδή πάντα υπάρχει ο κίνδυνος πάνω στις διάφορες υποσχέσεις που μοιράζει δεξιά κι αριστερά, κάποια στιγμή μπορεί να του ζητήσουν χειροπιαστή εγγύηση. Αλλά αφήνω τον Καρυπίδη.

Στέκομαι σε κάτι που μου είπε ένας κοινός φίλος που έχω με τον Μελισσανίδη.  «Το να χάνεις ένα πρωτάθλημα όταν μπαίνεις στα πλέι οφ με 11 βαθμούς διαφορά, διότι έχεις εξασφαλισμένους 12 απ’ τα τέσσερα ματς με Λαμία και Αρη, είναι προσωπική αποτυχία. Απόλυτη αποτυχία», μου είπε.

Συμφωνώ απόλυτα. Ο Μελισσανίδης έχασε το πρωτάθλημα. Αν και με αφορμή τη στενοχώρια της Ελλης Ρίζου, θα ήθελα να δω κι ένα στιγμιότυπο του Γιαννάκη.

Μπορεί ο Παπαδόπουλος να ήταν κουλ, όπως μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα. Εκεί που χάθηκε το πρωτάθλημα με την ολική ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αλλά ακόμα κι αν ήταν κουλ ο Γιαννάκης, αποτυχία του Μελισσανίδη συνιστά η παρουσία του στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News