Ολυμπιακός: Ετοιμάζει νέες καταγγελίες για τα εισιτήρια και τις σουίτες – Το σκάνδαλο με τον Φιλιππούση

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει νέες καταγγελίες για τα εισιτήρια και τις σουίτες – Το σκάνδαλο με τον Φιλιππούση

Η ΕΠΟ πήρε 1.500 εισιτήρια και αντί να δοθούν στον Ολυμπιακό που έχει τεράστιο θέμα, δίνονται στις Ενώσεις και τα παίρνουν άσχετοι. Όσο για τις σουίτες πήγαν σε ανθρώπους της ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν νέες καταγγελίες μεθαύριο στην ΕΕ της ΕΠΟ.

Η μισή και πλέον Ελλάδα παρακαλεί για ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, Ολυμπιακός-Φιορεντίνα. Οι απανταχού «ερυθρόλευκοι» οπαδοί θα γέμιζαν και γήπεδο 500.000 θέσεων.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να περάσουν τη βάσανο της κλήρωσης, αφού ο Ολυμπιακός έχει πάρει μόλις 9.000 εισιτήρια.

Η ΕΠΟ, ως ανώτατη αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αντί να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους, εξυπηρετεί μικροσυμφέροντα μικροπαραγόντων. Η ομοσπονδία έχει στην κατοχή της 1.500 εισιτήρια κι αντί να δοθούν στους οπαδούς του Ολυμπιακού, δίνονται στις ενώσεις.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, κατήγγειλε προχθές ότι εισιτήρια δια του Διακοφώτη, της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, έφτασαν στη Ρόδο και πωλούνται μάλιστα από ιστοσελίδες.

Αυτές οι καταγγελίες θα επανέλθουν μεθαύριο στη νέα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, όπου και πάλι ο Ολυμπιακός θα καταγγείλει τον εκτελεστικό διευθυντή Ιάκωβο Φιλιππούση και τα μέλη της ΕΕ με νέα στοιχεία γι’ αυτό το νέο σκάνδαλο.

Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι οι σουίτες που έχουν παραχωρηθεί στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Οταν η ΑΕΚ παραχώρησε το γήπεδό της, χωρίς να ξέρουμε τότε ποιος θα είναι στον τελικό, το παραχώρησε ολόκληρο, όχι κατά το δοκούν και α λα καρτ.

Οι σουίτες έπρεπε να μοιραστούν στις ομάδες κι όχι στους ανθρώπους της ΑΕΚ, η οποία έχει αποκλειστεί απ’ τον Δεκέμβριο απ’ την Ευρώπη.

Κόντρα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για τους διαιτητές…

Oμως, σε αυτή τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής αναμένονται και νέες κόντρες της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι η εγγραφή των ενώσεων διαιτητών και ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η ΑΕΚ δεν θέλει αυτές τις νέες ενώσεις διότι τις ελέγχει ο ΠΑΟΚ, που σημαίνει δύο ακόμα ψήφους υπέρ του Μάκη Γκαγκάτση, εφόσον ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 22ας Ιουλίου.

Ενα ερώτημα, που ακόμα δεν έχει απαντηθεί, είναι ποιον θα κατεβάσει η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί πριν από έναν χρόνο απ’ τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, ενώ ο Μηνάς Λυσάνδρου λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική. Η κόντρα των μέχρι πρότινος συμμάχων αναμένεται να κορυφωθεί όταν θα πλησιάζουμε στις εκλογές για τη νέα ηγεσία της ΕΠΟ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News