ΕΠΟ Παρασκήνιο: Οι κινήσεις της ΑΕΚ στο πάρκο Γουδί!

ΕΠΟ Παρασκήνιο: Οι κινήσεις της ΑΕΚ στο πάρκο Γουδί!

Αποδυναμώθηκε το σύστημα Μελισσανίδη, Παπαδόπουλου στην ΕΠΟ αλλά τελευταία υπήρξαν συζητήσεις με παράγοντες υπεράνω υποψίας που είχαν μεγάλο νόημα, όπως γράφει ο «Τρελός του χωριού» στη Sportday

Ούτε το 2004 δεν είχαν περιοριστεί τόσο πολύ τα μεταγραφικά πρωτοσέλιδα. Λες και οι ελληνικές ομάδες κινούνται σε ρυθμούς… χελώνας για την ενίσχυσή τους. Ακόμα κι εκείνες που άρχισαν ήδη την προετοιμασία τους, όχι μόνο δεν έχουν καλύψει τα κενά τους, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν διαθέτουν ούτε ξεκάθαρο πλάνο. Σε απλά ελληνικά, δεν έχουν λοκάρει τους στόχους τους.

Χτυπούν παντού κι όπου κάτσει, όπως λένε κι οι κυνηγοί. Περισσότερο ασχολούνται στις ομάδες με την επόμενη μέρα σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα, παρά με τις μεταγραφές.

Για να καταλάβετε τι συμβαίνει, σας επιβεβαιώνω όσα έλεγαν τις προάλλες στη Σαλονίκη τα καρντάσια. Υποστήριζαν ότι απ’ την ΑΕΚ γίνονται κινήσεις για να βρουν στηρίγματα στην εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας, αλλά και στον συνεταιρισμό.

Είναι σαφές ότι το σύστημα του Μελισσανίδη και του Παπαδόπουλου αποδυναμώθηκε. Αποψιλώθηκε, όπως λένε στην πιάτσα. Αλλά με διάφορα τρικ, την τελευταία εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν διάφορες συναντήσεις που απέδειξαν ότι στα Φιλαδέλφεια έχουν σφυγμό. Οι συζητήσεις γίνονται με παράγοντες υπεράνω κάθε υποψίας. Καταπώς ακούγεται στην πιάτσα, οι μεσάζοντες έχουν προσεγγίσει ακόμα και υποψηφίους για είσοδο στην εκτελεστική επιτροπή, άρα ταγμένους στο μπλοκ του βορρά.

Εκείνο που δεν έχω διασταυρώσει είναι αν οι λεγάμενοι δουλεύουν σε συνεννόηση με τον Ηλιόπουλο ή απλώς δημιουργούν τον μηχανισμό, για να τον πάνε έτοιμο στο νέο αφεντικό της ομάδας. Μου λένε, ωστόσο, ότι οι προξενήτρες μιλούν και για πολιτική κάλυψη της κίνησής τους.

Δεν αναφέρονται σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά λένε ότι κινούνται εν γνώσει της κυβέρνησης. Το πρόβλημα για τους εμπνευστές του σχεδίου διείσδυσης ήταν ότι ήθελαν να δράσουν στα… μουγκά. Αλλά δυστυχώς κάτι που το ξέρουν πάνω από δύο άτομα, παύει να ’ναι μυστικό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News