Εθνική ομάδα Παρασκήνιο: Τελειώνει ο Κωνσταντινίδης, στον αέρα ο Φύσσας

Εθνική ομάδα Παρασκήνιο: Τελειώνει ο Κωνσταντινίδης, στον αέρα ο Φύσσας

Ο «τρελός του χωριού» της Sportday καταγράφει τις πρώτες αλλαγές και στην Εθνική ομάδα με την έλευση του νέου προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση

Προσπαθώ να βρω κάποιον στην ΕΠΟ εδώ και μέρες, αλλά κάθε φορά καταλήγω στο ίδιο ενδεχόμενο. Μάλλον αποχώρησαν όλοι πριν τους… αποχωρήσουν. Αν κι εδώ που τα λέμε, μόνο για τον Φιλιππούση έχουν κόψει κοστούμι τα καρντάσια απ’ τον βορρά. Αντε κι έναν-δυο απ’ τους κολλητούς του Τζακ.

Από κει και πέρα δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί με τ’ άλλα παλικάρια κι είναι πολλά. Οχι μόνο σε επίπεδο γραφείων, αλλά και στον τομέα των Εθνικών ομάδων. Από πού ν’ αρχίσω; Απ’ τον Φύσσα;

Ο Τάκης διατηρεί σχετικά ένα καλό κανάλι επικοινωνίας με το μπλοκ του βορρά . Εχει φίλους και σtη Σαλονίκη και… στας Σέρρας .

Αλλά στον Πειραιά, για παράδειγμα, ούτε το όνομά του δεν θέλουν να ακούν. Οπότε η θέση του στην Εθνική ομάδα μόνο ως δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται. Πάμε, όμως, και στο άλλο παλικάρι, τον Κωνσταντινίδη. Ο Κωστάκης είναι μόνος του μία ιστορία.

Κατάφερε κι έγινε κολλητός με τον Γιαννάκη. Εδώ που τα λέμε, οι άνθρωποι σύχναζαν στα ίδια μέρη. Οπότε αργά ή γρήγορα θα έβρισκαν έναν κώδικα επικοινωνίας. Και τον βρήκαν.

Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, ο Κωνσταντινίδης προσπάθησε να διευρύνει τον κύκλο του. Είναι, άλλωστε, διορατικό το παλικάρι. Εκανε τ’ ανοίγματά του προς τον βορρά, αλλά και προς την ομάδα του, την Πανάθα.

Αλλά κι ο Κωστάκης θεωρείται τελειωμένος. Οπως, άλλωστε, διαδίδουν στον βορρά, όχι μόνο δρομολογήθηκε η αντικατάστασή τους, αλλά βρέθηκαν κι εκείνοι που θα καλύψουν τα κενά.

Λεπτομέρειες για το «ποιος» και «που» δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα και συνεπώς μπορεί όσα λέγονται να λειτουργούν και ως μοχλός πίεσης προς τους δύο τεχνικούς διευθυντές για ν’ αποχωρήσουν μόνοι τους. Αλλά, όπως και να ’χει, τα… ψωμιά τους τελείωσαν

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News