ΑΕΚ Μεταγραφές: Το τηλεφώνημα στον Τζόλη και η σούπερ πρόταση

ΑΕΚ Μεταγραφές: Το τηλεφώνημα στον Τζόλη και η σούπερ πρόταση

Η ΑΕΚ έκανε την κίνηση της για να μάθει το status του Χρήστου Τζόλη καθώς θέλησε να κάνει το κόλπο γκρόσο δίνοντας πολλά λεφτά

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει δυνατές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και ιδανικά μια από αυτές θα ήθελε να ήταν με τον Χρήστο Τζόλη.

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε μια σούοερ σεζόν στην Β’ Γερμανίας με την Φορτούνα Ντίσελντορφ και παραλίγο να την οδηγήσει στην άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Όπως ο ίδιος δήλωσε στο ραδιόφωνο του Metropolis στις 10 Ιουλίου ξεκινάει προετοιμασία με την Φορτούνα (έχει αγοράσει τα δικαιώματα του) αλλά υπάρχουν επαφές με άλλες ομάδες για μεταγραφή. Τόνισε πως στην Ελλάδα δεν γυρίζει αν και υπήρξε ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ ήταν ανάμεσα στις ομάδες που τον πήραν τηλέφωνο, όπως αναφέρουν στην Γερμανία.

Ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος, θέλει να κάνει δυνατές μεταγραφές και μια από αυτές θα ήθελε να ήταν ο Χρήστος Τζόλης.

Ο 22χρονος εξτρέμ μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και σε αυτό συμφώνησε και ο Ματίας Αλμέιδα. Για τον λόγο αυτό η ΑΕΚ φρόντισε να επικοινωνήσει μαζί του για να μάθει λεπτομέρειες αλλά και τις προθέσεις του.

Αν είχε έστω μια πιθανότητα θα ετοίμαζε μεγάλη πρόταση, που θα τον έκαναν και τον πλέον ακριβοπληρωμένο. Το κόστος της μεταγραφής μπορεί να ξεπερνούσε ακόμα και τα 10 εκατ. ευρώ!

Ωστόσο ο Τζόλης αρνήθηκε ευγενικά καθώς δεν θέλει να γυρίσει πίσω. Επιθυμία του είναι να μείνει στο εξωτερικό και να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News