ΑΕΚ Παρασκήνιο: Το φιάσκο με Σισέ και η σιωπή των «κιτρινόμαυρων»

Από την επικείμενη ανακοίνωση, στο «ναυάγιο».

Δεν πάει πολύς καιρός που ο Παπ Αμπού Σισέ ήταν πρώτο όνομα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ. Και να τα ρεπορτάζ και να οι αποκαλύψεις και χωρίς η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να διαψεύδει.

Ξάφνου ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού χάθηκε από το προσκήνιο της Ένωσης. Με μία αναζήτηση θα ανακαλύψετε ότι τα τελευταία 24ωρα δεν έχε γραφτεί κάτι για τον Σισέ που να αφορά τον ερχομό του στην Ελλάδα. Αντίθετα, τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να κάνει πίσω.

Εύλογα γεννάται το ερώτημα τι έγινε και δεν προχώρησε η συγκεκριμένη μεταγραφή, ενώ ήταν έτοιμη η ανακοίνωση απόκτησής του μαζί με αυτή του Μπρινιόλι;

Η πιάτσα λέει για τα ιατρικά. Η αλήθεια είναι ότι ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού δεν έπαιξε πολύ πέρσι. Είχε μόλις 13 συμμετοχές με τα Άδανα στην Τουρκία και τελευταίο του  ματς ήταν τον Απρίλιο. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπορεί να «κοπεί» μία μεταγραφή λόγω ιατρικών, δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι αν στην ΑΕΚ έκαναν την απαιτούμενη έρευνα προτού προχωρήσουν στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ακόμα κι αν ο Σισέ, όπως λένε τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ και οι επίσης κιτρινόμαυρες πηγές, προοριζόταν για ακόμα μία εναλλακτική λύση στα στόπερ και τίποτα παραπάνω.

Όπως και να ‘χει, είναι φιάσκο. Έτοιμη ήταν η ανακοίνωση και οι φωτογραφίες, στην Αθήνα ήταν ο παίκτης. Και ξάφνου… Σισέ alert. Ο Σενεγαλέζος αγνοείται και η ΑΕΚ υπέστη μία σοβαρή ήττα στο επικοινωνιακό της κομμάτι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News