ΑΕΚ Παρασκήνιο: Ο ελληνικός λαός πληρώνει τη μεγαλομανία του Μάριου Ηλιόπουλου; - Ούτε ο Αμερικανός πρόεδρος τέτοια προστασία!
Ιλαροτραγωδία με τις εικόνες της άφιξης του Μάριου Ηλιόπουλου στη Θεσσαλονίκη και την τεράστια αστυνομική συνοδεία λες και είναι… ο Ντόναλντ Τραμπ!
Δεν είναι σκηνές από αμερικάνικη ταινία! Ούτε ήρθε ο… Ντόναλντ Τραμπ στην Ελλάδα. Οι παρακάτω εικόνες από βίντεο της ΑΕΚ στα σόσιαλ μίντια είναι από την άφιξη του Μάριου Ηλιόπουλου στη Θεσσαλονίκη.
Το αφεντικό της ΑΕΚ πήγε στο ξενοδοχείο που έμεινε στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό του δεκάδες άνδρες της ΟΠΚΕ για να τον συνοδεύσουν!
Ούτε ο πρωθυπουργός έχει τέτοια συνοδεία και σίγουρα αναρωτιόμαστε όλοι ποιος τα πληρώνει αυτά; Τη μεγαλομανία του Μάριου Ηλιόπουλου; Ο ελληνικός λαός;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίστρουπ: Πώς σχολίασε το αήττητο σερί και τη διακοπή του πρωταθλήματος
- Super League: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική μετά τη διακοπή
- Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Καραπαπά και ο διαιτητής και το VAR που έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι
- Αλγουαθίλ: Η νοοτροπία νικητή, η σκληρή δουλειά και οι ατάκες για τον Φρόιλερ
- ΟΦΗ-Αστέρας 2-2: Αλύγιστοι οι Κρητικοί, έμειναν όρθιοι με τον Αθανασίου
