ΑΕΚ Παρασκήνιο: Με προπονητή η κίνηση για Μορόν

Ο Ισπανός παραμένει ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης με τη σύμφωνη γνώμη Ηλιόπουλου και Ριμπάλτα. Γράφει ο τρελός… του χωριού της Sportday

Το γύρισαν οι Πορτογάλοι το… μπιφτέκι για τον Πάουλο Σόουζα κι εκεί που του είχαν φορέσει την κιτρινόμαυρη φόρμα, το πήραν αλλιώς κι ακύρωσαν την υποτιθέμενη συμφωνία. Το τρομερό είναι ότι για κάποιες ώρες επικράτησε πανικός μεταξύ των ρεπόρτερ για τον άλλοτε παίκτη της Πανάθας. Γι’ αυτό και δεν υπήρξε επιβεβαίωση ή διάψευση από κάποιο ελληνικό Μέσο.

Εκλεισε κι εκείνος ο γλωσσοδέτης απ’ τη Σοσιεδάδ στη Σεβίλλη και συνεπώς, ακόμα οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι στο… περίμενε. Λες και θέλουν ο Ηλιόπουλος και ο Ριμπάλτα να κλείσει πρώτα σε κάποια ομάδα ο Αλμέιδα κι έπειτα να προχωρήσουν στην ανακοίνωση του δικού τους «εκλεκτού».

Αλλά το ζήτημα είναι άλλο. Μέχρι τώρα, ακούσαμε και μάθαμε για στόχους της ΑΕΚ σε κάθε γραμμή και σε όλες τις θέσεις. Τα λιγότερα ονόματα κυκλοφόρησαν για την κορυφή της επίθεσης. Οχι επειδή θα τον επιλέξει ο νέος προπονητής, αλλά διότι απλώς ο Ηλιόπουλος κι ο Ριμπάλτα έχουν ήδη λοκάρει τον Μορόν.  Ο Μάριος τον ήθελε και πέρυσι, ενώ απ’ τον Φεβρουάριο τραγουδάει σε διάφορες πίστες ότι ο Λόρεν θα κατηφορίσει στα Φιλαδέλφεια.

Αλλά κι ο Χαβιέρ έχει σε εκτίμηση τον συμπατριώτη του. Εστω κι αν έχει εκφράσει κάποιες ξέμπαρκες ενστάσεις ότι δεν μπορούν να δοθούν 5 εκατ. ευρώ που ζητάει ο Καρυπίδης, για παίκτη απ’ το ελληνικό πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεται όμως κι αυτός ότι εδώ κάνει τη διαφορά ο φορ του Αρεως. Αρα, ακόμα κι αν υπήρχε κάποια διαφοροποίηση του νέου προπονητή, με την ψήφο των δύο, θα περνούσε η κίνηση για τον Μορόν.

Απλώς, λοιπόν, οι δύο περιμένουν, για να κάνουν τη μεταγραφή όταν ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Αλμέιδα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News