Παναθηναϊκός: Δεν γέμισαν τη Λεωφόρο στο πιο κρίσιμο ματς!
Η απογοήτευση από το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν έφερε sold out στο «Απόστολος Νικολαϊδης».
Αν κι ήταν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και το «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα, προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση τα κενά καθίσματα στη Λεωφόρο!
Η ιστορική έδρα των «πρασίνων» είχε αρκετό κόσμο, αλλά δεν γέμισε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενδεικτικό της απογοήτευσης των φιλάθλων του «τριφυλλιού» μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας και τις βαθμολογικές απώλειες στα ματς με τον Λεβαδειακό και την Κηφισιά.
Θα περίμενε, βέβαια, κανείς ότι ο κόσμος θα γίνει ο 12ος παίκτης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά πολλοί επέλεξαν να γυρίσουν την πλάτη και να «δηλώσουν αποχή» από το γήπεδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
