Μαρσέλο: Αγόρασε δύο ομάδες, εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα και ζει το όραμά του!

twitter/@Campus_12

Ο Μαρσέλο δεν είναι απλά ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά κάτι πολύ περισσότερο! Μάθετε πως ο νέος άσος του Ολυμπιακού αξιοποιεί το τεράστιο brand name και δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να γίνουν οι… επόμενοι Μαρσέλο!

Ο Μαρσέλο εκτός από τη σπουδαία καριέρα που έχει διαγράψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, διαθέτει μία ανήσυχη προσωπικότητα και ήδη οι δραστηριότητές του δεν περιορίζονται μόνο στην απόδοσή του στις τέσσερις γραμμές. Άλλωστε, όπως φάνηκε από τον παγκόσμιο αντίκτυπο της μεταγραφής του στους «ερυθρόλευκους», ό,τι αγγίζει γίνεται… χρυσός. Αυτή του τη δυνατότητα θέλει να αξιοποιήσει, με γνώμονα την αγάπη του για το άθλημα αλλά και τους μικρούς αθλητές.

Ο Βραζιλιάνος σταρ του Ολυμπιακού, εκτός των άλλων επιχειρηματικών του επενδύσεων, είναι και ιδιοκτήτης δύο ομάδων ποδοσφαίρου. Ο λόγος για την Azuriz στη Βραζιλία, που αγωνίζεται στο Campeonato Paranaense και την Mafra, που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας. Στόχος του είναι να δημιουργήσει μία γέφυρα μεταξύ της ποδοσφαιρικής αγοράς των δύο χωρών.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα της πατρίδας του, η ιδέα του Μαρσέλο και των συνεργατών του είναι να προωθήσουν το προπονητικό  set-up, έναν τομέα στον οποίο ο νεοαποκτηθείς άσος των «ερυθρόλευκων» έχει ήδη αξιοσημείωτη εμπειρία χάρη στο project  του «Campus 12».

Το «Campus 12» είναι μια πρωτοβουλία που, σε συνεργασία με τον κουνιάδο του, Caio Alves, αναπτύσσεται με επιτυχία εδώ και αρκετό καιρό και η οποία αντιπροσωπεύει μια άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα του Βραζιλιάνου.

Τον Ιούνιο του 2017, το καινοτόμο προπονητικό πρόγραμμα του  Μαρσέλο εντάχθηκε στο θερινό Campus Experience του Ιδρύματος της Ρεάλ Μαδρίτης, που φιλοξενήθηκε στο δημοτικό αθλητικό συγκρότημα «La Alhóndiga-Sector III» στη Χετάφε, «με σκοπό να μετατρέψει τις καλοκαιρινές διακοπές στην πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία μέσω του αθλητισμού», όπως τόνισαν οι διοργανωτές.

«Ο Κάιο και εγώ είχαμε στο μυαλό μας να κάνουμε κάτι για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε πολλά παιδιά και τώρα επιτέλους πετύχαμε αυτό το μεγάλο όνειρο. Οι αξίες του «Campus 12» είναι η θυσία, η συνεργασία των παικτών και κυρίως η χαρά. Χαιρόμαστε που μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν να σέβονται τους δασκάλους και τους επιμελητές. Με ομαδική δουλειά μπορείς να κερδίσεις τίτλους. Είναι έτσι στη ζωή: για να πετύχεις σπουδαία πράγματα χρειάζεσαι τη βοήθεια των συμπαικτών σου».

Στο πλαίσιο της αγοράς της Clube Desportivo Mafra τον Δεκέμβριο του 2021, είχε τονίσει σε συνέντευξή του στο TNT ότι: ««Πάντα είχα ένα πολύ σαφές όραμα για το πώς θα ήθελα να επεκτείνω το brand μου ως αθλητής και η αγορά ενός συλλόγου ήταν μια ξεκάθαρη επενδυτική ευκαιρία. Όλα ξεκίνησαν το 2017 με την απόκτηση του Azuriz, του πρώτου συλλόγου που φέρει το όνομά μου στο διοικητικό συμβούλιο. Ο στόχος από την αρχή ήταν να τις κάνουμε σημείο αναφορά για την προπόνηση των αθλητών και αυτό κάναμε».

Τον περασμένο Μάιο, ο Μαρσέλο αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης, υψώνοντας το 14ο τρόπαιο του Champions League για τη «Βασίλισσα» και η Azuriz, με ανάρτησή της, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που ένας παγκόσμιος θρύλος είναι στο πλευρό της.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News