Βρούτσης: «Δύο ιστορικές αθλητικές εγκαταστάσεις περνούν σε μια νέα εποχή, με συνολικές επενδύσεις άνω των €15,8 εκατ.

Ο Γιάννης Βρούτσης βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο και κολυμβητήριο, «Πέτρος Καπαγέρωφ», για την ανάδειξη των εργασιών που γίνονται στον Πειραιά, με επενδύσεις που ανέρχονται στα 15,8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, βρέθηκε τον Πειραιά, ώστε να αναδείξει τις αναβαθμίσεις που γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο και κολυμβητήριο, «Πέτρος Καπαγέρωφ». Με δημοσίευση του στα social media, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς, που συνέβαλλαν ώστε να υλοποιηθούν τα συγκεκριμένα έργα.

Η ανάρτηση του Γιάννη Βρούτση

Ο αθλητισμός αλλάζει όταν οι δεσμεύσεις γίνονται πράξεις και μετουσιώνονται σε έργα. Και στον Πειραιά, δύο ιστορικές αθλητικές εγκαταστάσεις περνούν σε μια νέα εποχή, με συνολικές επενδύσεις άνω των €15,8 εκατ.

Κλειστό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ»

Ανακοινώσαμε την ενεργειακή αναβάθμιση, προϋπολογισμού €2,5 εκατ., που μαζί με τη στατική ενίσχυση των €790.000 διαμορφώνει μια συνολική παρέμβαση €3,29 εκατ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News