Μεταγραφές Euroleague: Γιατί άργησε να υπογράψει ο Ερτέλ στη Ζενίτ

Ο λόγος που άργησε να υπογράψει ο Τομά Ερτέλ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Αφού πρώτα περίμενε να ολοκληρωθεί το Eurobasket, ο Τομά Ερτέλ, υπέγραψε για 1+1 χρόνια στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από τη ρωσική ομάδα.
Ο Γάλλος διεθνής πόιντ γκαρντ δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του στην εθνική Γαλλίας, μετά την απόφαση που έλαβε η γαλλική Ομοσπονδία να αποκλειστούν όσοι Γάλλοι αγωνίζονται στο ρωσικό πρωτάθλημα.
Ο Ερτέλ έπαιξε κανονικά στο Eurobasket έχοντας μάλιστα πολύ καλή παρουσία και βοηθώντας τη Γαλλία να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Ισπανία.
Με το τέλος της διοργάνωσης, κι αφού ο… κίνδυνος πέρασε, αποφάσισε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του είχε προσφέρει εδώ και μήνες η Ζενίτ. ΄Ετσι ο πρώην γκαρντ της Ρεάλ θα τεθεί υπό την τεχνική καθοδήγηση του Τσάβι Πασκουάλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
