Άρης: Χωρίς Ντουκουρέ για άλλες τρεις εβδομάδες

Eurokinissi
Ο Σεϊκ Ντουκουρέ υποβλήθηκε στο καθιερωμένο ετήσιο check up στο γόνατό του στην Ισπανία και θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία για περίπου τρεις εβδομάδες.
Ο καθιερωμένος ετήσιος υπέρηχος και M.R.I. στο γόνατό του Ντουκουρέ από τον προσωπικό του γιατρό στην Ισπανία έδειξε τα ίδια ευρήματα που εντόπισε και ο ορθοπεδικός γιατρός της ΠΑΕ Άρης, Νίκος Ξυλούρης.
Οστικά οιδήματα και υπερδιάταση συνδεσμική στο γόνατο θα τον κρατήσουν εκτός δράσης με συντηρητική θεραπεία για περίπου τρεις εβδομάδες.
Ο Σεϊκ Ντουκουρέ θα ακολουθήσει ένα μέρος της θεραπείας του στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του.
Πέρασε εργομετρικά ο Ετέμπο

Την ίδια ώρα, ο Πίτερ Ετέμπο, χωρίς να χάσει χρόνο υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν την αγωνιστική του ετοιμότητα και τον τρόπο με τον οποίο θα μπει στις προπονήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
