Παναθηναϊκός: Μέρος του προγράμματος ο Γουόλτερς, κανονικά ο Μποχωρίδης

EUROKINISSI
Ο Νέιτ Γουόλτερς ανέβασε στροφές στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και αύξησε τις πιθανότητες για να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.
Ο Νέιτ Γουόλτερς είχε χτυπήσει στο ματς με τον Απόλλωνα με αποτέλεσμα να «παγώσουν» άπαντες στον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (30/12, 21.00). Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, αλλά δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό.
Το ευχάριστο για τον Ντέγιαν Ράντονιτς ήρθε στην προπόνηση της Τετάρτης (28/12). Ο Νέιτ Γουόλτερς έκανε μέρος του προγράμματος και φυσικά αύξησε τις πιθανότητες για να δώσει το παρών στη μάχη με τον Ολυμπιακό. Αλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι άλλη… ομάδα με την παρουσία του Αμερικανού γκαρντ.
Επίσης, κανονικά προπονήθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης (διάστρεμμα) και έτσι ο Ελληνας γκαρντ τέθηκε στη διάθεση του Μαυροβούνιου κόουτς για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
