Στοίχημα: Με την Μίλαν στο Ιταλικό ντέρμπι

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 8 Ιανουαρίου

Περνάμε στις δεύτερες προτάσεις μας, που προέρχονται από δυο μεγάλα ντέρμπι από τον διεθνή χώρο. Στο πρώτο παιχνίδι η Μίλαν αντιμετωπίζει την Ρόμα και θα ποντάρουμε στον άσο. Δύσκολη νίκη στην έδρα της Σαλερνιτάνα πήραν οι «ροσονέρι» και είδαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι να μειώνεται στους πέντε πόντους. Στο «Σαν Σίρο» έχουν επτά νίκες και μια ήττα.

Νίκη στην επανεκκίνηση και για την Ρόμα, που νίκησε 1-0 την Μπολόνια στο «Ολύμπικο». Ανέβηκε στην 6η προνομιούχο θέση. Εκτός έδρας έχει καλύτερη συγκομιδή. Οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο για την Μίλαν.

Στην Primera Division η Ατλέτικο υποδέχεται στην Μαδρίτη την Μπαρτσελόνα. Με νίκη επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις η Ατλέτικο, επικρατώντας 2-0 της Έλτσε. Βρίσκεται στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, αλλά αρκετά μακριά από την κορυφή.

Ισοπαλία με την Εσπανιόλ παραχώρησε η Μπαρτσελόνα στην επανέναρξη. Άκρως θετική και η χθεσινή ήττα της Ρεάλ. Διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί μόλις έξι τέρματα.

Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

21:45 ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ  1 (1.90)

22:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  Χ (3.35)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News