Σάκκαρη - Γκράτσεβα 2-0: Βρίσκει ρυθμό η Μαρία, πέρασε στις «8» στο Λιντς

Στα προημιτελικά του Upper Austria προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά το 6-4, 6-2 επί της Ρωσίδας Βαρβάρα Γκράτσεβα.
Σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο της παιχνίδι στο τουρνουά του Λιντς, η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε εύκολα στα δύο σετ (6-4, 6-2) τη Ρωσίδα Βαρβάρα Γκράτσεβα (Νο 84) και εξασφάλισε θέση στα προημιτελικά, όπου θα παίξει με την Αμερικανίδα Μάντισον Μπρενγκλ.
Η Μαρία πήρε το πρώτο σετ με 6-4 βρίσκοντας το μπρέικ στο 4-4, αν και σπατάλησε νωρίτερα πέντε ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς της αντίπαλου της και έδειξε σημάδια νευρικότητας.
Με κεκτημένη ταχύτητα, ξεκίνησε με μπρέικ στο δεύτερο σετ και πήρε προβάδισμα με 2-0 και με ένα ακόμα μπρέικ έφτασε στο 4-1. Παρ’ ότι πιέστηκε από τη Ρωσίδα, άντεξε στο σερβίς της για το 5-1 και έκλεισε με service game το παιχνίδι με 6-2.
Ατού για τη Μαρία στο ματς, το δεύτερο σερβίς της, όπου είχε πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας κοντά στο 77%!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
