Ολυμπιακός: Ο Ινμπόμ είναι και πάλι εδώ!

Ινμπόμ Χουάνγκ
eurokinissi

Ο Νοτιοκορεάτης χαφ επανέρχεται στις… εργοστασιακές του ρυθμίσεις σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη.

Σε κάποια από τα αμέσως προηγούμενα ματς του Ολυμπιακού ο Ινμπόμ Χουάνγκ δεν ήταν εκείνος που είχε συνηθίσει άπαντες. Έδειχνε να έχει χάσει σημαντικό μέρος της σωματικής του ενέργειας και ταυτόχρονα της πνευματικής του διαύγειας.

Υπολειτουργούσε και ήταν ολοφάνερο γιατί ο ίδιος ήταν που είχε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ. Ωστόσο, κατά πως φαίνεται, επανέρχεται στις… εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ του Ολυμπιακού ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο στη Λαμία (0-3) σ’ ένα ματς που τον είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα του αφού απουσίαζε, λόγω τιμωρίας, ο Γιαν Εμβιλά.

Ο Ινμπόμ λοιπόν επέστρεψε σε καλά στάνταρ. Δεν ήταν σούπερ, προφανώς μπορεί καλύτερα, αλλά ήταν εμφανώς ανεβασμένος σε σχέση με πρόσφατους αγώνες και εμφανίσεις του. Και η εμφάνισή του απεικονίστηκε και στατιστικά.

Τι κατέγραψε η επίσημη στατιστική της Super League

Είχε 2 τελικές με τη μία να τραντάζει τη δεξιά συμβολή των δοκαριών. Είχε 1/2 γεμίσματα και 9 σωστές πάσες προς την επίθεση και 4 λάθη. Σημαντικό είναι ότι είχε και 5 κλεψίματα.

Φαίνεται πως επανέρχεται λοιπόν στα καλά του ο Χουάνγκ σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει στην τελική ευθεία της σεζόν και της προσπάθειας που κάνει για ολική ανατροπή στο πρωτάθλημα της Super League. Και ειδικά στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον έχει μεγάλη ανάγκη ο πρωταθλητής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News