Ολυμπιακός: Ο Παπανικολάου πήρε το πρωινό του... παρέα με το Κύπελλο

twitter/@olympiacosbc
Με την καλύτερη… παρέα απόλαυσε τον πρωινό του καφέ ο Κώστας Παπανικολάου, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στην Κρήτη, μετά τη νέα επιβλητική του εμφάνιση στη διοργάνωση, αυτή τη φορά στον τελικό κόντρα στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.
Ο Κώστας Παπανικολάου, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στο Final 8 που διεξήχθη στο Ηράκλειο της Κρήτης και το πρωί της Δευτέρας (20/2), ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» απόλαυσε τον καφέ του δίπλα στο νέο τρόπαιο που πρόσθεσαν οι Πειραιώτες στη συλλογή τους.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
Kalimera!!! ☕️☀️🏆 #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight #GreekCup pic.twitter.com/KA4pPWY58h
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) February 20, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
TAGS
# Stoiximan Basket League
# Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ
# Κώστας Παπανικολάου
# Μπάσκετ
# Ολυμπιακός
