Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία με θρυλικό 4Χ4 στην Ισπανία!

EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στην ιστορία της Euroleague που πανηγύρισε νίκες σε τέσσερις επισκέψεις του στην Ισπανία στην ίδια σεζόν!

Ένα θρυλικό, ένα ανεπανάληπτο, ένα ιστορικό 4Χ4 επί ισπανικού εδάφους που όμοιο του δεν έχει παρουσιάσει ποτέ στο παρελθόν ελληνικό ομάδα στην ιστορία της Euroleague.

Με τη νίκη του στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του επί ισπανικού εδάφους σε ισάριθμες επισκέψεις. Είχαν προηγηθεί τα διπλά σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Βιτόρια για να συμπληρωθεί το ασύλληπτο καρέ στην «Λα Φοντέτα» και να πιστοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες των «ερυθρόλευκων».

Το μυθικό πάρτι των Πειραιωτών στην Ιβηρική είχε ξεκινήσει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική με την Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να παίρνει μια μικρή γεύση από την ποιότητα της ομάδας που… τρομοκρατεί φέτος την Ευρώπη.

Ακολούθησε το… κλείσιμο του σπιτιού της «βασίλισσας της Ευρώπης» με το καλάθι του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή.

Το… χατ τρικ του πρώτου γύρου είχε ολοκληρωθεί με το σόου του διδύμου Σλούκα – Βεζένκοφ στη Βιτόρια.

Με το διπλό στη Βαλένθια, μάλιστα, ο Ολυμπιακός γκρέμισε και το δικό του ρεκόρ σερί νικών, φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του τα εφτά διαδοχικά φύλλα αγώνα στην Euroleague. Και τα καλύτερα, μάλλον μοιάζουν να είναι μπροστά μας…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News