ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Βόμβα» επιστροφής Μανωλά στο λιμάνι, ρίχνουν οι Ιταλοί!

Η «Corriere dello Sport» αποκαλύπτει σε πρωτοσέλιδο άρθρο της πρόταση του Ολυμπιακού στη Νάπολι για απόκτηση του Κώστα Μανωλά!

Το μεταγραφικά… νερά των Πειραιωτών και του Ελληνικού πρωταθλήματος, ήραν να ταράξουν οι Ιταλοί και πιο συγκεκριμένα η «Corriere dello sport», η οποία έκανε λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, στην Νάπολι για τον Κώστα Μανωλά. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως φαίνεται δεν κοιτάνε να ενισχυθούν μόνο μεσοεπιθετικά, αλλά θέλουν να θωρακίσουν ακόμα περισσότερο την άμυνά τους, κλείνοντας έναν από τους καλύτερους, εν ενεργεία, Έλληνες στόπερ.

Η Ιταλική εφημερίδα, το πήγε και ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για πρόταση των Πειραιωτών, στη Νάπολι, με σκοπό να ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό. Μια μεταγραφική υπόθεση, η οποία «έπαιζε» όλο το καλοκαίρι και τώρα φαίνεται πως κορυφώνεται.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

-Εδώ και εβδομάδες ο Ολυμπιακός σκέφτεται τον Κώστα Μανωλά.

-Εξέφρασε το ενδιαφέρον του στη Νάπολι μέσω τρίτων και ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση οι δύο πλευρές να συζητήσουν.

-Το θέμα έμεινε εκεί και φαίνεται πως αναθερμάνθηκε ξανά τώρα.

-Ο Μανωλάς έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμη και αμείβεται με 4,2 εκατομμύρια ευρώ. Χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η απόσβεση της μεταγραφής του από τη Ρόμα, ο Μανωλάς μαζί με την Εφορία θα κοστίσει σ’ αυτή την 3ετία στη Νάπολι, συνολικά, 27 εκατομμύρια ευρώ.

-Ο προπονητής Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν επιθυμεί να φύγει επί της παρούσης ο Μανωλάς – δίχως ν’ αντικατασταθεί – γιατί έχει τρεις «καθαρούς» σέντερ μπακ (αυτόν, τον Καλιντού Κουλιμπαλί και τον Ραχμάνι), με τον Ντι Λορέντσο να μπορεί να καλύψει τη θέση υπηρεσιακά.

-Η Νάπολι είχε ενδιαφερθεί για τον Σένεσι της Φέγενορντ, ο οποίος κοστίζει περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΙ ΣΤΗ «REPUBBLICA» ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ

Θέση για το «φλέρτ» Ολυμπιακού και Μανωλά πήρε και η ιταλική «repubblica», η οποία έκανε λόγο για πρόταση των ερυθρολεύκων, η οποία κυμαίνεται ανάμεσα στα 15 και τα 18 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που εάν ισχύει θα πρέπει να μιλάμε για υπέρβαση, για τα ελληνικά δεδομένα, ειδικά από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι», έμειναν εκτός Champions League, «χάνοντας» ένα σεβαστό ποσό.

Δεν είναι ψέμα, πως τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Μανωλάς θα ήθελαν να συνεργαστούν ξανά, ενώ παρότι βρίσκεται αρκετά χρόνια στο εξωτερικό, ο Έλληνας διεθνής, κρατάει επαφές με τους «ερυθρολεύκους» και θα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος, στη δύσκολη «μάχη» για την μεταγραφή του.

Η Νάπολι φέρεται να ζητάει για τον 30χρονο στόπερ, ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ, τόσες τουλάχιστον, ήταν οι απαιτήσεις της Αρχές καλοκαιριού, ενώ ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την δουλειά των πρωταθλητών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News