UEFA: Ενήμερη για την έρευνα και τις επαφές Ροσέτι με Μπένετ και Διαμαντόπουλο για τους Πολωνούς διαιτητές - Αναμένονται αποφάσεις

Όπως ήταν αναμενόμενο η UEFA προχώρησε σε έρευνα για τους… μεθυσμένους Πολωνούς διαιτητές, με τον αρχιδιαιτητή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Ρομπέρτο Ροσέτι, να έχει κάνει επαφές με όλες τις πλευρές ώστε να ληφθεί μία απόφαση για την υπόθεση.

Η UEFA μέσω του επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Ρομπέρτο Ροσέτι, ενημερώθηκε για την περίεργη υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές που είχαν οριστεί για το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης της 4ης αγωνιστικής των play-offs της Super League και αντικαταστάθηκαν λίγες ώρες πριν τη σέντρα μετά από δημοσιεύματα, με αποτέλεσμα να διευθύνει το ματς στην «OPAP Arena»,  ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. 

Η επιτροπή διαιτησίας της UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για όλα όσα συνέβησαν, με την υπόθεση να έχει πολλά σκοτεινά σημεία, την ώρα που οι Πολωνοί ρέφερι αρνούνται κατηγορηματικά όλα όσα για τα οποία κατηγορήθηκαν. 

Ο Ιταλός αρχιδιαιτητής φέρεται να είχε επικοινωνία τόσο με τον διαιτητή Πάβελ Ρατσκόφσκι, όσο και με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, αλλά και με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο, προκειμένου να ακούσει και να εξετάσει όλες τις εκδοχές. Με τη σειρά του στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά την UEFA. Ως εκ τούτου αναμένονται εξελίξεις αλλά και λήψη αποφάσεων  αναφορικά με το μέλλον του Πολωνού ρέφερι.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News