ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Διαπραγμάτευση με Νάπολι για Μανωλά», λέει ο Ντι Μάρτζιο

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο Ολυμπιακός και Νάπολι βρίσκονται σε διαπραγμάτευση για τον Κώστα Μανωλά.

Η «Corriere dello sport» άναψε… φωτιές, ερυθρόλευκα χείλη προσπάθησαν να τις… σβήσουν αλλά (επαν)έρχεται τώρα και ο συνήθως έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, να αναζωπυρώσει τη φημολογία. Για Ολυμπιακό και Μανωλά ο λόγος.

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί σοβαρά να φέρει τον Κώστα Μανωλά πίσω στην Ελλάδα. Οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται. Παρόλα αυτά, το κόστος για τα δικαιώματα του και οι αποδοχές του παίκτη είναι υψηλά και για την ώρα βάζουν φρένο στην ελληνική ομάδα. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκομένων συνεχίζονται. Μετά από δύο σεζόν και 68 παιχνίδια με τους παρτενοπέι, ο Μανωλάς θα μπορούσε να αφήσει τη Νάπολι και να επιστρέψει στον σύλλογο που τον έκανε γνωστό», έγραψε ο συγκεκριμένος Ιταλός δημοσιογράφος και είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κάτι που γνωρίζει και αυτός (μετά την Corriere) και ξεπερνάει τη λογική.

Δεν είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή; Όταν ο Μανωλάς αμοίβεται με πάνω από 2 εκατ.ευρώ καθαρά το χρόνο και η Νάπολι φέρεται να αξιώνει ένα ποσό μεταξύ 12 και 15 εκατ.για την παραχώρησή του, μοιάζει στα όρια του αδύνατου ένα τέτοιο deal. Ωστόσο οφείλουμε να «κρατήσουμε» στο «πακέτο» των πληροφοριών και τα όσα λέει ο Ντι Μάρτζιο…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News