Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2 : Νίκησε και ετοιμάζεται για τον «τελικό» του εισιτηρίου στο Europa League

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη (0-2) με σκόρερ τους Ζίβκοβιτς και Μπράντον, και περιμένει τον Ολυμπιακό με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στην τρίτη θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει τη διάθεση να βάλει από νωρίς τις βάσεις της νίκης, με την πρώτη τελική προσπάθεια να έρχεται από τον Βιεϊρίνοα στο 9′ με το σουτ του Πορτογάλου να φεύγει άουτ. Ακολούθησε η πρώτη από τις τελικές που έγραψε στο πρώτο μέρος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο Μπίσεσβαρ στο 18′ βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα στο σουτ του να φεύγει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Βόλου.

Λίγο νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ είχε ανησυχήσει για πρώτη φορά στο ματς όχι λόγω ευκαιρίας του Βόλου αλλά μιας παρακινδυνευμένης πάσας στον Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας έπαιξε με τη φωτιά, επιχειρώντας μια δύσκολη ντρίμπλα που του βγήκε και έτσι απέφυγε την πίεση.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ στο 28′ μετά από ατομική προσπάθεια του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, σε μια από τις αγαπημένες του κινήσεις καθώς έχει μετρήσει μια σειρά από γκολ με αυτό τον τρόπο.

Στο 36′ ο Μπράντον είχε κεφαλιά στο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Δικεφάλου μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Πιρές με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τη χρήση VAR

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε με «σβηστές μηχανές» με το δεύτερο γκολ να έρχεται μετά από συνεργασία Σβαμπ – Μπράντον, με τον Αυστριακό να σεντράρει και τον Ισπανό να σκοράρει με κεφαλιά για το 0-2.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (14/5) τον Ολυμπιακό, και θέλει μόνο νίκη για να περάσει στην τρίτη θέση και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League χωρίς να περιμένει τον τελικό του κυπέλλου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News