«Βόμβες» Σημαιοφορίδη: «Η UEFA μπορεί να καταγγείλει την ΕΠΟ για διακωμώδηση του αθλήματος με το Κύπελλο»!

Ο έγκριτος δικηγόρος, Λάκης Σημαιοφορίδης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, έκανε λόγο για τη δυνατότητα από UEFA και FIFA να επιβάλλουν κυρώσεις στην ΕΠΟ για το φιάσκο με την έδρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και έγκριτος νομικός, Λάκης Σημαιοφορίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 FM, καυτηρίασε τους κωμικοτραγικούς χειρισμούς της ΕΠΟ αναφορικά με την έδρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε λόγο ακόμα και για ενδεχόμενη καταγγελία από UEFA και FIFA στην Ομοσπονδία, για «διακωμώδηση του αθλήματος».
Οι δηλώσεις του:
«Ξέφτισε ο θεσμός του Κυπέλλου, με αυτά που κάνει η ΕΠΟ, με αυτά που γίνονται πριν τον τελικό. Μιλάμε για διακωμώδηση του αθλήματος, γι’ αυτό και μπορούν οι UEFA και FIFA να τους κάνουν καταγγελία για τον λόγο της διακωμώδησης, επειδή η ΕΠΟ είναι μέλος της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
Υπάρχουν υποχρεωτικοί κανόνες, που πρέπει να ακολουθούνται και να εφαρμόζονται. Απορώ πώς δεν μας έδιωξαν ακόμη από την Ευρώπη, με όσα γίνονται για τον τελικό του Κυπέλλου, ίσως κάνουν ακόμη υπομονή…», τόνισε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αποθέωση για Μαρινάκη: «Ένα τέτοιο έργο πραγματοποιείται για πρώτη φορά με τη γενναιοδωρία του Έλληνα ευεργέτη»
- Ολυμπιακός: Η αξιολόγηση του σχεδιασμού λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση
- Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μεντιλίμπαρ εισηγήθηκε την παραμονή του Ντάνι Γκαρθία
- Νέο «χαστούκι» της ΕΕΑ σε Λιόλιο και Προμηθέα
- Ξέσπασμα Ταρέμι: «Δεν μας θέλουν στα νοκ άουτ...»
