Συνέτριψε τη Μαλάτιασπορ με πέντε γκολ η Τραμπζονσπόρ (vid)
Η ομάδα της Τραπεζούντας πέρασε με άνεση από την έδρα της Μαλάτιασπορ συντρίβοντάς την με 5-1, με τον Τάσο Μπακασέτα να ανοίγει το…δρόμο για το θρίαμβο με το γκολ που πέτυχε στο 3ο λεπτό.
Η Τραμπζονσπόρ ξεκίνησε κάνοντας υγιεινό…περίπατο στην πρεμιέρα της, αφού «ισοπέδωσε» με 5-1 τη Γενί Μαλάτιασπορ και μάλιστα εκτός έδρας.
Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με μία υπέροχη κίνηση και κεφαλιά μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Ενουακαέμε έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του μ’ έναν εξαιρετικό τελείωμα μέσα από τη περιοχή.
Μετά ανέλαβε δράση ο Ζερβίνιο, ο οποίος πήρε τη μπάλα από μία υπέροχη κάθετη πάσα του Νιγηριανού εξτρέμ και νίκησε στο τετ α τετ τον Οζμπίρ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Αντέμ Μπουγιούκ στο 32′, με τον Μάρεκ Χάμσικ να κάνει τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του πριν βγει το ημίχρονο (42′).
Στο δεύτερο μέρος, η Τραμπζονσπόρ έφτασε στο 1-5 με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντζανίνι στο 66′. Η Γενί Μαλάτιασπορ προσπάθησε να περιορίσει την έκταση της ήττας της, αλλά τα γκολ των Ενσιμιριμανά (79′) και Μπουγιούκ (86′) ακυρώθηκαν από το VAR λόγω επιθετικού φάουλ και οφσάιντ αντίστοιχα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
