ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Ο Μανωλάς ζήτησε να γυρίσει στην Ελλάδα»

Σύμφωνα με το calcimercato ο έμπειρος στόπερ ζήτησε από την ομάδα του να του επιτρέψει να αποχωρήσει.

Είναι αδύνατο; Έτσι μοιάζει. Αλλά για κάποιο λόγο οι Ιταλοί εδώ και μέρες, με συνεχή ρεπορτάζ καθημερινά, επιμένουν να διατηρούν ψηλά στην επικαιρότητα το θέμα Ολυμπιακός-Μανωλάς. Το απόγευμα της Τρίτης (17/8) το γνωστό ιταλικό σάιτ calciomercato.it ανέφερε ότι σύμφωνα με δικές του αποκλειστικές πληροφορίες ο Έλληνας στόπερ της Νάπολι ζήτησε από την ιταλική ομάδα να του επιτρέψει να γυρίσει στην Ελλάδα για ποδοσφαιρικούς αλλά και επιχειρηματικούς (σ.σ.: έχει τουριστικές επιχειρήσεις) λόγους.

Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μανωλά με τον οποίο φέρεται να τα έχει βρει για την κάλυψη ολόκληρου του συμβολαίου (4 εκατ.καθαρά!!!) που έχει στη Νάπολι και για συνεργασία 5ετούς διάρκειας!

Νωρίτερα την ίδια μέρα η Corriere dello Sport που είχε ξεκινήσει το θέμα με σχετικό πρωτοσέλιδο περί πρότασης του Ολυμπιακού στη Νάπολι για τον Μανωλά, έγραψε ότι οι αξιώσεις της ιταλικής ομάδας για την πώληση του Κώστα είναι 20 εκατ.ευρώ! Είναι να απορεί κανείς πως, μ’ αυτά τα οικονομικά δεδομένα, επιμένουν οι Ιταλοί. Ο Ολυμπιακός επισήμως δεν έχει σχολιάσει κάτι ωστόσο ανεπισήμως, κάποια χείλη, υποστήριζαν ότι είναι εξωπραγματικό να συζητείται κάτι τέτοιο με αυτά τα ποσά στις μέρες μας…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News