«Πρόταση της Τραμπζονσπόρ στην Αλάνιασπορ για Σιώπη»
Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Τραμπζονσπόρ του Μπακασέτα προσπαθεί να πάρει τον 27χρονο Έλληνα αμυντικό μέσο από την ομάδα της Αλάνια.
Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερτάν Σιουζγκούν, η Τραμπζονσπόρ έκανε πρόταση 750.000 ευρώ στην Αλάνιασπορ για την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη.
Η Αλάνιασπορ δεν αποδέχτηκε την πρώτη πρόταση και ζητάει τα διπλάσια χρήματα, ήτοι 1.500.000 ευρώ. Επομένως, οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν έτσι ώστε να φανεί αν είναι δυνατό να «γεφυρωθεί» η οικονομική διαφορά και να φτάσουν οι δυο πλευές σε συμφωνία.
Αν το deal αυτό τελικά επιτευχθεί, ο Μανώλης Σιώπης θα είναι ο δεύτερος Έλληνας παίκτης που πηγαίνει από την Αλάνιασπορ στην Τραμπζονσπόρ, αφού πέρυσι το χειμώνα ο Τάσος Μπακασέτας ήταν αυτός που έκανε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο δρομολόγιο αντί 3.000.000 ευρώ.
ÖZEL – Trabzonspor, Manolis Siopis için Alanyaspor’a 750 bin Euro teklif yaptı.
? Alanyaspor, Siopis için 1.5 milyon Euro talep ediyor.
⌛️ İki takım arasında pazarlıklar sürüyor.
(@SportsDigitale) pic.twitter.com/7Tum2dwREA
— Ertan Süzgün (@ertansuzgun) August 17, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
