Μητσοτάκης: Έκανε ποδήλατο με τον πρωταθλητή Ελλάδας

Είναι γνωστή η αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ποδηλασία. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, είχε την ευκαιρία να κάνει ποδήλατο μαζί με τον πρωταθλητή Ελλάδας, Δημήτρη Αντωνιάδη.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, ο υποψήφιος Πρωθυπουργός έβαλε τα αθλητικά του, πήρε το ποδήλατό του και παρέα με τον Δημήτρη Αντωνιάδη ποδηλάτησαν στις χαμηλές πλαγιές του όρου Χορτιάτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια περπάτησε στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και αντάλλαξε χειραψίες με καταστηματάρχες και περαστικούς, πριν την ομιλία του στην περιοχή. Εκεί, ο πρόεδρος της ΝΔ για ακόμη μία φορά τόνισε την αναγκαιότητα ανάδειξης μιας ισχυρής κυβέρνησης την επομένη των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, που αποτελούσε και αποτελεί παραδοσιακά ένα ισχυρό κάστρο της Νέας Δημοκρατίας, θέλω να βάλουμε ένα στοίχημα, ότι μπορούμε να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά μας και μπορούμε να συμπιέσουμε κόμματα και κομματίδια, τα οποία ξαφνικά βγήκαν στον αφρό, χωρίς να λένε απολύτως τίποτα, επικαλούμενα μόνο το συναίσθημα», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος σε πολίτες του Ωραιοκάστρου.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News