Νότιγχαμ: Έτοιμη να πάρει τον Ιχεανάτσο από τη Λέστερ

ΑΠΕ
Η Λέστερ προσαρμόζεται στα δεδομένα της Championship και η Νότιγχαμ που παρέμεινε στην κατηγορία ετοιμάζεται να της πάρει τον Κελέσι Ιχεανάτσο
Ο Κελέσι Ιχεανάτσο ετοιμάζει βαλίτσες για το Νότιγχαμ. Ο 26χρονος Νιγηριανός φορ μπήκε στη βιτρίνα της Λέστερ μετά τον υποβιβασμό στην Championship και η Φόρεστ, που επέστρεψε πέρυσι στα μεγάλα σαλόνια και κατάφερε να κρατηθεί, έχει κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει.
Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως η Φόρεστ ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια με τη Λέστερ για τον Ιχεανάστο με ένα ποσό που αγγίζει τα 9,5 εκατομμύρια Ευρώ.
Η Φόρεστ δίνει στον 26χρονο Νιγηριανό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και ετοιμάζεται να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή 42 γκολ και 28 ασίστ σε 196 συμμετοχές σε επίπεδο Premier League με τις φανέλες της Μάντσεστερ Σίτι και της Λέστερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
