Κώστας Σλούκας: Έφτασε στα γραφεία της Arcadia για το μεγάλο ραντεβού με τους Αγγελόπουλους

Ο Κώστας Σλούκας έφτασε λίγο πριν τις 16:00 στα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλων έτσι ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Στα γραφεία της Arcadia βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Κώστας Σλούκας με σκοπό να πραγματοποιήσει το μεγάλο ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Η συζήτηση θα κρίνει το μέλλον του 33χρονου στον Ολυμπιακό, καθώς θα του γίνει η οικονομική πρόταση από τους προέδρους της ομάδας, ενώ θα του εξηγηθεί και το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα σχετικά με τον ρόλο που θα έχει την επόμενη σεζόν.

Ο Σλούκας έφτασε στον τόπο που θα γίνει το ραντεβού λίγο πριν τις 16:00, με το Έλληνα γκαρντ να μην ανοίγει τα χαρτιά του κατά την άφιξή του.

 

Τι ζητά ο Σλούκας, τι του δίνει ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Σλούκας έχει ξεκαθαρίσει πως το βασικό δεν είναι το οικονομικό σχετικά με την παραμονή του στο μεγάλο Λιμάνι. Αν και έχει πατήσει τα 33 και κοιτάζει το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο, ο διεθνής γκαρντ φαίνεται πως βάζει άλλες προτεραιότητες.

Συγκεκριμένα επιθυμεί ένα διαφορετικό ρόλο και περισσότερο χρόνο στο παρκέ, κάτι που θα συζητήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα που βέβαια βρίσκεται στην Τουρκία για το camp προπονητών.

Από εκεί και πέρα η πρόταση θα αφορά ένα συμβόλαιο της τάξεως του 1.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Όπως και να έχει το τι μέλλει γενέσθαι αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις επόμενες ώρες, την ίδια στιγμή που η Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη καραδοκεί στη γωνία για να τον κάνει δικό της.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News