NBA: Ανανέωσε για δύο χρόνια με τους Ντιτρόιτ Πίστονς ο Χαμίντου Ντιαλό

Ο Χαμίντου Ντιαλό θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Ντιτρόιτ Πίστονς, υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο μαζί τους με συνολικές αποδοχές 10,4 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς ανακοίνωσαν την επανένταξη του Χαμίντου Ντιαλό στο ρόστερ τους.

Ο 23χρονος γκαρντ-φόργουορντ έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 10.4 εκατομμύρια δολάρια συνολικές απολαβές, δίνοντας συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία του με τα «bad boys».

Κατ’ ουσίαν, ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων του NBA το 2019 κέρδισε την παραμονή του μέσω των εμφανίσεών του στα 20 ματς που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Πίστονς την περασμένη σεζόν, βγάζοντάς τους ασπροπρόσωπους για την επιλογή τους να δώσουν τον Σβιάτοσλαβ Μίχαλιουκ και ένα μελλοντικό draft pick δεύτερου γύρου στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ως ανταλλάγματα για να τον αποκτήσουν.

Όντας ένας ρολίστας πολυτελείας στο Ντιτρόιτ, αριθμούσε 11.2 πόντους και 5.4 ριμπάουντ στις 20 συμμετοχές του με τη φανέλα τους, ενώ συνολικά είχε 11.6 πόντους με 48% στα σουτ εντός παιδιάς, 5.2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 52 αγώνες της περασμένης σεζόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News