Ολυμπιακός Κορδόν: Να γίνουμε ομάδα, να είμαστε οικογένεια

Αντόνιο Κορδόν
eurokinisi

Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει για τη σύντομη περιγραφή της φιλοσοφίας του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό όπως την εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης (13/7) στο περιθώριο προπόνησης στην Αυστρία.

Αυστρία, αποστολή: Σπύρος Γρομητσάρης

Ο Αντόνιο Κορδόν, εύλογα, έχει τα περισσότερα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Το βιογραφικό του είναι σπουδαίο και η συνεργασία του Ολυμπιακού μαζί του συνιστά ένα ακόμα παράσημο για τον σύλλογο και προσωπικά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μιλάμε για έναν αθλητικό διευθυντή με τρομερό βιογραφικό, πιθανότατα ένας από τους 2-3 καλύτερους στην Ευρώπη τα τελευταία 20 και βάλε χρόνια. Γι’ αυτό εξάλλου πληρώνεται με 1 εκατ.ευρώ

Στην προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (13/7) λοιπόν ο 60χρονος Ισπανός ρωτήθηκε απ’ όλους όσοι βρισκόμαστε στην Αυστρία και παρακολουθούμε από κοντά το βασικό στάδιο προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, για το τι ακριβώς σκέφτεται και πράττει. Ποιά είναι η φιλοσοφία του. Και η πρώτη σύντομη απάντηση που δόθηκε ήταν η εξής:

«Η προτεραιότητά μας τώρα είναι να χτίσουμε μία ομάδα, που θα είναι από ποδοσφαιριστές που θα είναι στον ίδιο δρόμο. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση. Μπορεί μετά να έρθουν καλοί ή κακοί παίκτες, αλλά θα πρέπει να έχει μία ομάδα. Να είμαστε μία οικογένεια».

Αυτά ήταν τα λόγια του και είναι βέβαιο πως θα φροντίσει να εξηγήσει περισσότερα σύντομα, μείνετε στο sportday.gr…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News