Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Σαντιάγκο Έσε με τα ερυθρόλευκα της προπόνησης (pics)!

Σαντιάγκο Έσε
eurokinisi

Ο 22χρονος Αργεντινός κεντρικός χαφ, Σαντιάγκο Έσε, αναμένεται να ντεμπουτάρει άμεσα με τον Ολυμπιακό με τον οποίο προπονείται εδώ και μέρες κανονικά και μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα εν όψει Τσουκαρίτσκι.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι εδώ και μερικές ημέρες ο Σαντιάγο Έσε που μπήκε και στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με την Τσουκαρίτσκι Ο 22χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος αποτέλεσε μια πολύ ακριβή επένδυση για τους Πειραιώτες και ελπίζουν πως θα αποδώσει όλα όσα εκτιμούν ότι μπορεί.

Για τον Έσε έβγαλε από το ταμείο του 4 εκατ.ευρώ ο Ολυμπιακός για να αποσπάσει το ναι της Ουρακάν ενώ το κόστος είναι μεγαλύτερο αφού θα υπάρξουν και άλλα μεσομακροπρόθεσμα οφέλη για την αργεντίνικη ομάδα.

Ο Έσε ήρθε με μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη να στεριώσει στον Ολυμπιακό και την Ευρώπη αφού ακόμα είναι αρκετά νέος και είναι η πρώτη του απόπειρα στη Γηραιά Ήπειρο.

Εδώ και μερικές ημέρες λοιπόν προπονείται κανονικά με την ομάδα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν «τραβηχτεί» από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού με την οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Τσουκαρίτσκι.

Σαντιάγκο Έσε

Ο Σαντιάγκο Έσε με τον Μαντί Καμαρά

Ο Έσε αγωνίζεται κυρίως ως 6άρι αλλά μπορεί να παίξει με μεγάλη ευχέρεια και ως 8άρι καθώς είναι ένας παίκτης που έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει δημιουργικά, όχι μόνο ανασταλτικά. Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος είχε συμπεριληφθεί στη λίστα των 10 κορυφαίων ανερχόμενων αμυντικών μέσων της Αργεντινής που είναι μια χαρά η οποία φημίζεται για τους αμυντικούς μέσους που βγάζει.

Σαντιάγκο Έσε

Ο Σαντιάγκο Έσε στο Ρέντη

Για τον παίκτη είχαν ενδιαφερθεί Άντερλεχτ και Μπενφίκα με την πρώτη να καταθέτει προσφορά και να απορρίπτεται από την Ουρακάν, ίσως και από τον παίκτη που δεν έδειχνε ζεστός για το Βέλγιο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News