Δημήτρης Μελιόπουλος: Επέστρεψε στο ποδόσφαιρο 4 χρόνια μετά την απόφαση - σοκ

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για το λόγο αυτό αποτέλεσε σοκ η είδηση της απόφασής του να σταματήσει σε ηλικία μόλις 19 ετών! Πλέον όμως φαίνεται πως αναθεώρησε.

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο! Η Θύελλα Κατσικά Ιωαννίνων που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική θα είναι η νέα του ομάδα, με τον παίκτη να κάνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα που ο ίδιος διέκοψε πριν από 4 χρόνια!

Ο Μελιόπουλος αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα σε ηλικία μόλις 17 ετών, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης, που τότε ήταν στα σαλόνια της Super League.

Οι εμφανίσεις του έκαναν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και πράγματι έτσι έγινε. Ο «δικέφαλος» τον άφησε δανεικό για 6 μήνες στην Ξάνθη και στη συνέχεια τον ενέταξε στο δυναμικό του.

Όλα έδειχναν ιδανικά για τον παίκτη που είχε βέβαια ανοίξει και την πόρτα των εθνικών ομάδων, όμως τον Οκτώβριο του 2019 έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» η είδηση ότι αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο για δικούς του λόγους.

Όλα αυτά όμως όπως φαίνεται ανήκουν στο παρελθόν και ο ίδιος ετοιμάζεται για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News