«Bόμβες» Τζώρτζογλου: «Ο Φιλιππούσης διοικεί την ΕΠΟ κι ο Μάνταλος ελέγχει την ΚΕΔ»
Μύδρους κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση και του Σταύρου Μάνταλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου. Διαβάστε στη SportDay της Τετάρτης (20/09).
Αποκαλύψεις έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου μιλώντας στη «Δίκη στο Open».
«Θέλω να πω ότι δυστυχώς σε αυτό το ημιθανές ελληνικό ποδόσφαιρο, σε αυτή την ΕΠΟ βλέπουμε όλα αυτά τα περίεργα. Εχουμε πρόεδρο τον Μπαλτάκο, αλλά προεδρεύει άλλος, έχουμε αρχιδιαιτητή τον Μπένετ αλλά αρχιδιαιτητής είναι ο Μάνταλος. Θεωρώ ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει κουμάντο ο Φιλιππούσης των 150.000 ευρώ ετησίως, αυτή την αίσθηση έχω εγώ. Όλο αυτό το περίεργο σκηνικό δυστυχώς αυτό είναι στο ημιθανές, επαναλαμβάνω, ελληνικό ποδόσφαιρο κι όσο κάποιοι θεσμοί παραμένουν ως είναι, όπως το εκλογικό σύστημα που 69 άνθρωποι θα εκλέγουμε αυτή τη διοίκηση, που ουσιαστικά δεν εκλέγουμε 69 άτομα, αλλά ο εκάστοτε ισχυρός.
Σαφέστατα το εκλογικό σώμα πρέπει να διευρυνθεί σε τουλάχιστον τετραψήφιο ή και πενταψήφιο νούμερο. Οσο παραμένει αυτό το εκλογικό σύστημα με τους 69 ανθρώπους να εκλέγουμε αυτή τη διοίκηση, η οποία θα πάρει απόφαση ποιος θα είναι αρχιδιαιτητής, αυτή θα είναι η κατάσταση. Εκεί θα πρέπει να ξεκινήσουμε, εκεί να δώσει βάση η κυβέρνηση κι όλοι εμείς οι παράγοντες αν πράγματι θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα γιατί πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης θέλει να το φτιάξει το ποδόσφαιρο. Προφανώς έχει λάθος πληροφόρηση απ’ τους συνεργάτες του».
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
