Παρασκήνιο: Πώς γίνεται να αποφασίζει ο Φιλιππούσης, ως μέλος της ΕΟΕ, για θέματα της ΕΠΟ;

Άραγε, η ΔΟΕ γνωρίζει όσα συμβαίνουν στην ΕΟΕ με τον Φιλιππούση και πώς κάποιοι εξυπηρετούν τα επαγγελματικά συμφέροντά τους; Γράφει ο «τρελός του χωριού» στη SportDay της Κυριακής (17/9).

Η αδιαφορία της ΚΕΔ στο αίτημα της Σούπερ Λίγκας να αλλάξουν οι διαιτητές στα δύο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής αναδεικνύει την αλαζονεία τους.

Όπως αναδείχτηκε κι η αλαζονεία του Φιλιππούση, που θεωρεί ότι μέσω του Μελισσανίδη μπορεί να κουμαντάρει το ποδόσφαιρο. Επειδή με πλάκωσαν χθες στα ηρεμιστικά για να μην ταξιδέψω στην Κρήτη, όπου ήθελα να πάω για να ζητήσω εξηγήσεις απ’ τον Νταμπακάκη, δεν μπόρεσα να ακούσω εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο θέμα με το Μαρκόπουλο.

Εκεί που θέλει η ΕΠΟ να φτιάξει προπονητικό κέντρο, απ’ την ημέρα που το Ιππικό Κέντρο πέρασε σε εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη. Με την έξωση της ιππασίας απ’ τον χώρο, όπως σας έχω ενημερώσει. Τώρα, θα σας ενημερώσω για το τέχνασμα της ΕΟΕ, στην οποία συμμετέχει κι ο Φιλιππούσης, αλλά κι ο Κολυμπάδης.

Στην ολομέλεια είχαν αποφασίσει να στηρίξουν το αίτημα της ελληνικής ομοσπονδίας ιππασίας να παραμείνει το άθλημα στο Μαρκόπουλο, όπως προκύπτει από Προεδρικά Διατάγματα κι όχι μόνο. Ομως, πώς να στεναχωρήσουν τον Μελισσανίδη; Εψαξαν, λοιπόν και βρήκαν ένα τέχνασμα για να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Δεν έφτιαξαν επιστολή ως ΕΟΕ για να τη στείλουν στο υπουργείο Οικονομικών και τους υπόλοιπους φορείς.

Πήραν το αίτημα της ιππασίας και το έστειλαν ως επισυναπτόμενο. «Σας αποστέλλουμε επιστολή της ελληνικής ομοσπονδίας ιππασίας», έγραψαν. Άραγε, η ΔΟΕ γνωρίζει όσα συμβαίνουν στην ΕΟΕ και πώς κάποιοι εξυπηρετούν τα επαγγελματικά συμφέροντά τους; Πώς γίνεται να αποφασίζει ο Φιλιππούσης, ως μέλος της ΕΟΕ, για θέματα της ΕΠΟ, απ’ την οποία εισπράττει 150.000 ευρώ ετησίως, όπως αναφέρθηκε πρόσφατα χωρίς διάψευση; Υπάρχει ή δεν υπάρχει ασυμβίβαστο; Πώς επιτρέπει ο Καπράλος να γίνονται τέτοιες μπίζνες σε βάρος του αθλητισμού; Τον κρατάει από κάπου ο Φιλιππούσης; Κι αν ναι, από πού;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News