ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Προτάθηκε ο Φράνκο Φεράρι του Βόλου ΝΠΣ

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΝΠΣ Βόλου θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Χατζηθεοδωρίδη.

O Αργεντινός εξτρέμ, Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τον Παναθηναϊκό, αλλά στα υπόψη τέθηκε και ένας συμπατριώτης του, ο Φράνκο Φεράρι.

Πρόκειται για τον 29χρονο αριστερό μπακ του ΝΠΣ Βόλου, ο οποίος ξεχώρισε την προηγούμενη σεζόν στη Superleague και τον Ιανουάριο παραλίγο να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Η πλευρά του Φεράρι πρότεινε στον ποδοσφαιριστή στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και η περίπτωση του τελεί υπό εξέταση. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ικανοποιηθεί από την απόδοση του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στην προετοιμασία και θα ήθελε έναν πιο αξιόπιστο παίκτη πίσω από τον Χουανκάρ.

Ο Φεράρι πληροί τις προδιαγραφές, έχει δείξει την αξία του στη Μαγνησία και θα μπορούσε να αποτελεί την εναλλακτική του Ισπανού.

Από την άλλη, ο Αργεντινός αριστερός μπακ είναι βασικός στον ΝΠΣ Βόλο και σίγουρα η βολιώτικη ΠΑΕ θα ζητήσει ένα σοβαρό αντίτιμο για την παραχώρηση του.

Αντίστοιχα, δεν είναι βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα δεχτεί να πληρώσει χρήματα για έναν αναπληρωματικό αριστερό μπακ. Ο Φεράρι παίζει στο Πανθεσσαλικό από τον Ιούλιο του 2019 και μετράει 69 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News