Λίβερπουλ: Το σοκ με Ρόμπερτσον που περνά την πόρτα του χειρουργείου και η ευκαιρία του Τσιμίκα

Τσιμίκας: Η απογείωση στον Ολυμπιακό και η αποθέωση στην Λίβερπουλ του Κλοπ

Άσχημα τα νέα για την Λίβερπουλ, αφού όπως ενημέρωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο Άντριου Ρόμπερτσον θα χειρουργηθεί στον ώμο και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τέσσερις μήνες, με τον Κώστα Τσιμίκα να έχει μία μοναδική ευκαιρία.

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα θα πρέπει να λύσει ο Γιούργκεν Κλοπ, καθώς όπως ενημέρωσε στη συνέντευξη τύπου, ο Άντριου Ρόμπερτσον θα χρειαστεί να χειρουργηθεί στον ώμο και θα χάσει ένα μεγάλο διάστημα στη σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται θα μείνει στα πιτς για τους επόμενους τέσσερις μήνες, με τον Κώστα Τσιμίκα να έχει μία μοναδική ευκαιρία υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο Έλληνας μπακ που διανύει περίοδο φορμαρίσματος μετά τα δύο παιχνίδια της Εθνικής με Ιρλανδία και Ολλανδία κατά σειρά, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ στο πρώτο ματς είχε και την σέντρα στον Γιακουμάκη για το γκολ της Ελλάδας.

Πλέον η Λίβερπουλ, έμεινε με μόλις ένα αριστερό μπακ, τουλάχιστον καθαρόαιμο, τον Κώστα Τσιμίκα και πλέον ο 27χρονος θα πρέπει να βγει μπροστά και να δείξει πως μπορεί να σταθεί στο επίπεδο αυτό με συνέπεια.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News