Άρης: Χτυπιόταν σαν... χταπόδι ο Σουλεϊμάνοφ στη χαμένη ευκαιρία του Σαμόρα

Εurokinissi

Ο Ρώσος εξτρέμ του Άρη Σάπι Σουλεϊμάνοφ έπεσε στο χόρτο και άρχισε να χτυπιέται σαν… χταπόδι, αμέσως μετά την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Σαμόρα στο 84′ σε άδεια εστία κι ενώ το ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν στο 0-0

Από το 82′ μέχρι το 84′ στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό κι ενώ ήταν στο 0-0, ο Άρης δημιούργησε και έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Δύο με τον Λόρεν Μορόν, η μία από τις οποίες βρήκε στο δοκάρι και δεν έγινε γκολ και μία με τον Άλβαρο Σαμόρα, που με τον τερματοφύλακα Χόβαν εξουδετερωμένο από σέντρα του Μορόν και μπροστά σε άδεια εστία, έπιασε στραβοκλοτσιά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο τηλεοπτικό πλάνο όμως, αξίζει κανείς να δει την απίστευτη αντίδραση Σάπι Σουλεϊμάνοφ, από τα πόδια του οποίου άρχισε η φάση.

Ο Ρώσος εξτρέμ του Άρη, έπεσε στο χόρτο και άρχισε να χτυπιέται με μανία σαν χταπόδι, καθώς δεν πίστευε στα μάτια του πως χάθηκε ένα τόσο εύκολο γκολ. Μια έντονη αντίδραση, που έδειξε και την ένταση της στιγμής, αλλά και το πως έχει προσαρμοστεί κι έχει δεθεί με την ομάδα του Άρη.

@allaboutaristvΟ Σουλεϊμάνοφ… χτυπιόταν στη χαμένη ευκαιρία του Σαμόρα♬ πρωτότυπος ήχος – Novibet ALLABOUTARIS TV

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News