Ολυμπιακός: Στην Εισαγγελία ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τις καταγγελίες μετά το ματς με τον Βόλο
Μπορεί η Πολιτεία να κράτησε αποστάσεις από τα όσα συνέβησαν την Κυριακή (03/12) στον Βόλο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την τοπική ομάδα, ωστόσο η αντίδραση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη ήταν άμεση.
Ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη θα παραστεί την Τρίτη (05/12) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κλήθηκε προκειμένου να δώσει διευκρινήσεις σχετικά με τα όσα κατήγγειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον αγώνα με τον Βόλο και τα όσα συνέβησαν εκεί.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη λήξη του αγώνα, που διακόπηκε για περίπου μία ώρα λόγω δακρυγόνων, εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση φέρνοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους. Και μπορεί η Πολιτεία να προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις από όσα έγιναν, ωστόσο η Δικαιοσύνη επιλήφθηκε του θέματος. Όπως έγινε γνωστό, μετά την ανακοίνωση-καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο γραφείο της την Τρίτη (05/12), προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, Γεώργιο Οικονόμου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
