Ραζβάν Λουτσέσκου: Επιμένουν οι Τούρκοι για Μπεσίκτας - Τι λέει ο ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ωστόσο τα ΜΜΕ της Τουρκίας, συνεχίζουν να τον εμφανίζουν ως βασικό υποψήφιο για να αναλάβει την Μπεσίκτας από τη νέα σεζόν. Διαψεύδει κατηγορηματικά ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ είναι φοβερός τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και το γεγονός αυτό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τα ρεπορτάζ να θέλουν τον Ρουμάνο να βρίσκεται μία ανάσα από το να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά»
Ωστόσο, στην Τουρκία εξακολουθούν να συντηρούν τις φήμες για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Λουτσέσκου με νέο δημοσίευμα την Τρίτη (02/01) που τον θέλει βασικό υποψήφιο για να κοουτσάρει τους «αετούς» από τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Μετά τη Hurriyet και η Fanatik, κανει λόγο πως οι άνθρωποι των «αετών» εξετάζουν το ενδεχόμενο να έρθουν σε συμφωνία με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου μέχρι το φινάλε της σεζόν, από τη στιγμή που βρίσκονται στην παρούσα φάση στο ψάξιμο για προπονητή, για να αποτελέσει εκείνος την ομαλή μετάβαση ώστε να αναλάβει ο γιος του τη νέα σεζόν.
Από πλευράς ΠΑΟΚ διαψεύδεται κατηγορηματικά το ρεπορτάζ των Τούρκων, επισημαίνοντας πως είναι μία υπόθεση που αφορά τον Μίρτσεα Λουτσέσκου και όχι τον Ραζβάν. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τον Ρουμάνο τεχνικό για επέκταση της συνεργασίας τους για τρία χρόνια, μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος συμβολαίου.
Όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά στα γραφεία της Μ.Ασίας: «Κάτι δηλώσεις στην Τουρκία δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, δεν ξέρουμε αν πρόκειται για παρανόηση της μετάφρασης, του Ραζβάν με τον Μίρτσεα. Ουδεμία συνάντηση ή συνομιλία μαζί τους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
