Ολυμπιακός μεταγραφές: Ρομανό - «Κλείνει τον Τσικίνιο για το καλοκαίρι»
Ο έγκριτος δημοσιογράφος κάνει λόγο για deal για τον επιτελικό μέσο της Μπενφίκα.
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τον Ολυμπιακό. Λίγο μετά την περίπτωση του Χοσέ Παλομίνο, ο έγκριτος δημοσιογράφος αποκάλυψε, με ανάρτησή του στα social media, πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να υπογράψει τον Τσικίνιο από την Μπενφίκα ως ελεύθερο για τη νέα σεζόν.
«Υπάρχει προφορική συμφωνία για τριετές deal μέχρι τον Ιούνιο του 2027», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Ο Τσικίνιο, είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση και να ενταχθεί στην ελληνική ομάδα».
Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως οι Πειραιώτες θέλουν τον 28χρονο χαφ από τώρα και όχι από το καλοκαίρι κι εδώ μένει να δούμε ποια ακριβώς θα είναι η εξέλιξη. Πάντως είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός έχει πάρει φόρα στα μεταγραφικά κι ετοιμάζεται για ανακοινώσεις.
🚨⚪️🔴 Olympiacos are set to sign Chiquinho from Benfica as free agent for next season!
Understand there’s verbal agreement on three year deal valid until June 2027.
Chiquinho, ready to accept and join the Greek club. Here we go. 🇬🇷 pic.twitter.com/LHPNVsSTgT
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 11, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- EuroLeague: Τα πρώτα Power Rankings δείχνουν κυριαρχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
- Ζότα Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση»
- Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψαν πολλά - Το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα»
- Ράφα Μιρ: «Έχω πολύ όρεξη για δουλειά – Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρη»
- Μίλαν: Χιλιάδες άτομα για το τελευταίο αντίο στον Φράνκο Μπαρέζι
