Παναθηναϊκός Aktor: «Κατασκήνωσαν» στο γήπεδο με μπόλικη δουλειά!

Ο Εργκίν Αταμάν είχε ενημερώσει μετά την ήττα από τον Αρη και φυσικά δεν στάθηκε στα λόγια. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είχαν πολύωρη προπόνηση στο ΟΑΚΑ ούτως ώστε να κάνουν την δική τους επανεκκίνηση και να εμφανιστούν πιο δυνατοί.

Ποιος είδε τον Τούρκο κόουτς και δεν τον φοβήθηκε μετά το κάκιστο αποτέλεσμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ήττα και η εικόνα από τον Αρη (σε συνδυασμό και με την ήττα από την Ζαλγκίρις) φυσικά και δεν πέρασε στα ψιλά. Η «πράσινη» ΚΑΕ είχε ενημερώσει πως ο Εργκίν Αταμάν ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα κοπή της πίτας ώστε άπαντες να δουλέψουν για αρκετές ώρες στο γήπεδο και να διορθώσουν τα… κακώς κείμενα.

Μετά από αρκετές ώρες (από το πρωί υπήρχε μάζωξη), παίκτες και τεχνικό επιτελείο ολοκλήρωσαν τη δουλειά στο ΟΑΚΑ. Το μενού φυσικά περιλάμβανε αρκετό βίντεο και φυσικά μπόλικη προπόνηση. Πέραν τούτου η δουλειά στο γήπεδο είχε και μίτινγκ του προπονητή με τους παίκτες. Εκτός προπόνησης έμειναν οι Λεσόρ-Παπαπέτρου λόγω ίωσης, αλλά και ο Ερνανγκόμεθ λόγω κάκωσης στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού. Την Τετάρτη (7/2) θα ξεκαθαριστεί περισσότερο το τοπίο για τους τρεις προαναφερθέντες και ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Φενέρ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News